DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5210
Назва: ГІГІЄНА ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА В УМОВАХ ІНТЕНСИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Автори: Нотевська Ю. С., Тарасенко Л. О.
Теми: гігієна виробництва молока, інтенсивні технології, комфортне середовище, виробництво молока
Дата публікації: 2025
Видавництво: ГО «Молодіжна наукова ліга»
Бібліографічний опис: Нотевська Ю. С., Тарасенко Л. О. Гігієна виробництва молока в умовах інтенсивних технологій. Тренди та перспективи розвитку мультидисциплінарних досліджень : матеріали VII Міжнар. студ.наук. конф., м. Івано-Франківськ, 28 березня, 2025 р. / ГО «Молодіжна наукова ліга». Вінниця, 2025. С. 83-84.
Короткий огляд (реферат): Проблемам теплового комфортного середовища великої рогатої худоби в останні десятиліття приділяється значна увага, особливо з точки зору терморегулюючих здібностей великої рогатої худоби. Сучасні молочні корови дають дуже високі надої, тому вони перебувають у стані метаболічного стресу. Щоб виробництво молока було максимально ефективним, умови утримання повинні зменшити будь-який додатковий стрес, пов'язаний з мікрокліматом всередині корівників. Тепловий стан внутрішнього середовища характеризується постійною зміною температури і вологості, що впливає на психічний і фізичний стан тварини в сільськогосподарських будівлях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5210
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гігієна виробництва молока .pdf352 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.