DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5210
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНотевська Ю. С., Тарасенко Л. О.-
dc.date.accessioned2025-05-20T11:24:32Z-
dc.date.available2025-05-20T11:24:32Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationНотевська Ю. С., Тарасенко Л. О. Гігієна виробництва молока в умовах інтенсивних технологій. Тренди та перспективи розвитку мультидисциплінарних досліджень : матеріали VII Міжнар. студ.наук. конф., м. Івано-Франківськ, 28 березня, 2025 р. / ГО «Молодіжна наукова ліга». Вінниця, 2025. С. 83-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5210-
dc.description.abstractПроблемам теплового комфортного середовища великої рогатої худоби в останні десятиліття приділяється значна увага, особливо з точки зору терморегулюючих здібностей великої рогатої худоби. Сучасні молочні корови дають дуже високі надої, тому вони перебувають у стані метаболічного стресу. Щоб виробництво молока було максимально ефективним, умови утримання повинні зменшити будь-який додатковий стрес, пов'язаний з мікрокліматом всередині корівників. Тепловий стан внутрішнього середовища характеризується постійною зміною температури і вологості, що впливає на психічний і фізичний стан тварини в сільськогосподарських будівлях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГО «Молодіжна наукова ліга»uk_UA
dc.subjectгігієна виробництва молока, інтенсивні технології, комфортне середовище, виробництво молокаuk_UA
dc.titleГІГІЄНА ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА В УМОВАХ ІНТЕНСИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гігієна виробництва молока .pdf352 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.