
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Назва: | ТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ |
Автори: | Шевченко А. А., Кормільцева В. В. |
Теми: | технологічна складова, фактор покращення, результативність господарювання |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Полтавський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А., Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 18-20. |
Короткий огляд (реферат): | Результативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. На сучасному етапі економічного розвитку у цілісній системі аналізу ефективності роботи суб’єктів господарювання рентабельності належить провідне місце через комплексність та інформативність цієї економічної категорії. Аналіз статистичних даних щодо рівня рентабельності підприємств різних галузей економіки України свідчить про необхідність запровадження заходів, спрямованих на підвищення ефективності їхнього функціонування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf | 853,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.