DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Кормільцева В. В.-
dc.date.accessioned2025-05-16T08:42:00Z-
dc.date.available2025-05-16T08:42:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А., Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 18-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5167-
dc.description.abstractРезультативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. На сучасному етапі економічного розвитку у цілісній системі аналізу ефективності роботи суб’єктів господарювання рентабельності належить провідне місце через комплексність та інформативність цієї економічної категорії. Аналіз статистичних даних щодо рівня рентабельності підприємств різних галузей економіки України свідчить про необхідність запровадження заходів, спрямованих на підвищення ефективності їхнього функціонування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологічна складова, фактор покращення, результативність господарюванняuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf853,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.