
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166
Назва: | МЕХАНІЗМ ВИНИКНЕННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ |
Автори: | Шевченко А. А., Донцов А. Ю. |
Теми: | кризовий стан, аграрне підприємство, низька рентабельність, неефективне управління, ефективність діяльності |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | УДК 631.11:338.431 Шевченко А. А., Донцов А. Ю. Механізм виникнення кризового стану в аграрному підприємстві. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р. Івано-Франківськ. 2023. С. 256 |
Короткий огляд (реферат): | Аграрний сектор відіграє важливу роль у національній економіці, виробляючи продукти харчування та сировину для інших секторів економіки. Однак, підприємства цього сектору часто знаходяться у кризовому стані через низьку рентабельність, неефективне управління та інші проблеми. Отже, вивчення механізму виникнення кризового стану є дуже важливим для підвищення ефективності діяльності аграрних підприємств. Аграрне підприємство є формою господарювання, що займається діяльністю з метою виробництва та реалізації аграрної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Донцов.pdf | 417,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.