DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166
Назва: МЕХАНІЗМ ВИНИКНЕННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Автори: Шевченко А. А., Донцов А. Ю.
Теми: кризовий стан, аграрне підприємство, низька рентабельність, неефективне управління, ефективність діяльності
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: УДК 631.11:338.431 Шевченко А. А., Донцов А. Ю. Механізм виникнення кризового стану в аграрному підприємстві. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р. Івано-Франківськ. 2023. С. 256
Короткий огляд (реферат): Аграрний сектор відіграє важливу роль у національній економіці, виробляючи продукти харчування та сировину для інших секторів економіки. Однак, підприємства цього сектору часто знаходяться у кризовому стані через низьку рентабельність, неефективне управління та інші проблеми. Отже, вивчення механізму виникнення кризового стану є дуже важливим для підвищення ефективності діяльності аграрних підприємств. Аграрне підприємство є формою господарювання, що займається діяльністю з метою виробництва та реалізації аграрної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Донцов.pdf417,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.