DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А., Донцов А. Ю.-
dc.date.accessioned2025-05-16T08:38:30Z-
dc.date.available2025-05-16T08:38:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 631.11:338.431 Шевченко А. А., Донцов А. Ю. Механізм виникнення кризового стану в аграрному підприємстві. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р. Івано-Франківськ. 2023. С. 256uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5166-
dc.description.abstractАграрний сектор відіграє важливу роль у національній економіці, виробляючи продукти харчування та сировину для інших секторів економіки. Однак, підприємства цього сектору часто знаходяться у кризовому стані через низьку рентабельність, неефективне управління та інші проблеми. Отже, вивчення механізму виникнення кризового стану є дуже важливим для підвищення ефективності діяльності аграрних підприємств. Аграрне підприємство є формою господарювання, що займається діяльністю з метою виробництва та реалізації аграрної продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкризовий стан, аграрне підприємство, низька рентабельність, неефективне управління, ефективність діяльностіuk_UA
dc.titleМЕХАНІЗМ ВИНИКНЕННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Донцов.pdf417,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.