DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072
Назва: INFLUENCE OF TILLAGE SYSTEMS IN SHORT ROTATION CROP ROTATIONS ON THE POLLUTION OF WINTER WHEAT CROPS IN THE CONDITIONS OF THE SOUTHERN STEPPE OF UKRAINE
Автори: Kryvenko A., Klimchyk I., Pochkolina S.
Теми: tillage systems, short rotation crop rotations, pollution of winter, wheat crops, Southern Steppe of Ukraine
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDK 631.51: 631.582 Kryvenko A., Klimchyk I., Pochkolina S. Influence of tillage systems in short rotation crop rotations on the pollution of winter wheat crops in the conditions of the Southern Steppe of Ukraine. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 377-378.
Короткий огляд (реферат): Meta-observation – consider the infusion of different systems of the main soil cultivation in the fields in exchange for the browning of winter wheat sowing. It has been revealed that the greatest width of the Buryani in the pre-Traces is as follows: Yari (falopiya birch-shaped, sporish extreme, medicinal rut); wintering (Sophia's curls, savichain's grouse, ivy-shaped speedwell, field's tallaban, dead-nettle, chip's edmarenium); winter (metlyug zvichayny, hairy peas); bagatorichni (horn sow thistle, field birch). It is shown that, on average, over 2 years of tracking, fewer bourgeoisies were recorded after a pair of black ones (66.4 pcs./m²). 3.6% more bourgeois was harvested after winter vetch, 31.2% more after mixing peas with mustard and 57.1% more after mixing peas with grain.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072
Розташовується у зібраннях:Кривенко Анна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kryvenko A., Klimchyk I..pdf400,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.