Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912
Назва: | HR-МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендації |
Автори: | Балджи М. Д. |
Теми: | методичні вказівки, самостійна робота, менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування, HR-менеджмент |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | УДК 005.95/.96 Балджи М. Д. HR-менеджмент: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування [Електронне видання]. Одеса, 2020. 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації з курсу «HR-менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для бакалаврів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного гуманітарного університету. Вивчення дисципліни «HR-менеджмент» допоможе студентам зрозуміти особливості трудової орієнтації найманих працівників, цілеспрямовану HR-політику, науково обґрунтованої системи добору і розстановки кадрів, використання їх потенціалу для взаємної користі підприємства та працівників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912 |
Розташовується у зібраннях: | Балжди Марина Дмитрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Балджи М.Д._Методичні вказівки_HRM.pdf | 972,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.