DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912
Назва: HR-МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендації
Автори: Балджи М. Д.
Теми: методичні вказівки, самостійна робота, менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування, HR-менеджмент
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: УДК 005.95/.96 Балджи М. Д. HR-менеджмент: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування [Електронне видання]. Одеса, 2020. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації з курсу «HR-менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для бакалаврів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного гуманітарного університету. Вивчення дисципліни «HR-менеджмент» допоможе студентам зрозуміти особливості трудової орієнтації найманих працівників, цілеспрямовану HR-політику, науково обґрунтованої системи добору і розстановки кадрів, використання їх потенціалу для взаємної користі підприємства та працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балджи М.Д._Методичні вказівки_HRM.pdf972,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.