Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912
Title: | HR-МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендації |
Authors: | Балджи М. Д. |
Keywords: | методичні вказівки, самостійна робота, менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування, HR-менеджмент |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | УДК 005.95/.96 Балджи М. Д. HR-менеджмент: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування [Електронне видання]. Одеса, 2020. 79 с. |
Abstract: | Навчально-методичні рекомендації з курсу «HR-менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для бакалаврів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного гуманітарного університету. Вивчення дисципліни «HR-менеджмент» допоможе студентам зрозуміти особливості трудової орієнтації найманих працівників, цілеспрямовану HR-політику, науково обґрунтованої системи добору і розстановки кадрів, використання їх потенціалу для взаємної користі підприємства та працівників. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912 |
Appears in Collections: | Балжди Марина Дмитрівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Балджи М.Д._Методичні вказівки_HRM.pdf | 972,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.