DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалджи М. Д.-
dc.date.accessioned2024-10-07T11:26:35Z-
dc.date.available2024-10-07T11:26:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 005.95/.96 Балджи М. Д. HR-менеджмент: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування [Електронне видання]. Одеса, 2020. 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4912-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації з курсу «HR-менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для бакалаврів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму Міжнародного гуманітарного університету. Вивчення дисципліни «HR-менеджмент» допоможе студентам зрозуміти особливості трудової орієнтації найманих працівників, цілеспрямовану HR-політику, науково обґрунтованої системи добору і розстановки кадрів, використання їх потенціалу для взаємної користі підприємства та працівників.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectметодичні вказівки, самостійна робота, менеджмент, менеджмент соціокультурної діяльності, готельно-ресторанна справа, туризм, ресторанні технології, фінанси, банківська справа та страхування, HR-менеджментuk_UA
dc.titleHR-МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балджи М.Д._Методичні вказівки_HRM.pdf972,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.