Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911| Назва: | ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендації |
| Автори: | Балджи М. Д. |
| Теми: | методичні вказівки, самостійна робота, харчові технології, ресторанні технології |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | УДК 336.1 Балджи М. Д. Фінансовий менеджмент : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання]. Одеса, 2024. 75 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації з курсу «Фінансовий менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент». Вивчення дисципліни «Фінансовий менеджмент» допоможе студентам здобути теоретичну і практичну систему знань в царині управління фінансами, а також набуття ними вмінь з розробки управлінських напрямів запобігання загрозам, пов’язаним із фінансовою діяльністю. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911 |
| Розташовується у зібраннях: | Балжди Марина Дмитрівна |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Балджи М.Д. _ФМ_Методичні вказівки.pdf | 951,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.