DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалджи М. Д.-
dc.date.accessioned2024-10-07T11:21:08Z-
dc.date.available2024-10-07T11:21:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 336.1 Балджи М. Д. Фінансовий менеджмент : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання]. Одеса, 2024. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації з курсу «Фінансовий менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент». Вивчення дисципліни «Фінансовий менеджмент» допоможе студентам здобути теоретичну і практичну систему знань в царині управління фінансами, а також набуття ними вмінь з розробки управлінських напрямів запобігання загрозам, пов’язаним із фінансовою діяльністю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectметодичні вказівки, самостійна робота, харчові технології, ресторанні технологіїuk_UA
dc.titleФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Балжди Марина Дмитрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балджи М.Д. _ФМ_Методичні вказівки.pdf951,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.