DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911
Title: ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: методичні рекомендації
Authors: Балджи М. Д.
Keywords: методичні вказівки, самостійна робота, харчові технології, ресторанні технології
Issue Date: 2024
Citation: УДК 336.1 Балджи М. Д. Фінансовий менеджмент : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», ОП «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронне видання]. Одеса, 2024. 75 с.
Abstract: Навчально-методичні рекомендації з курсу «Фінансовий менеджмент» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю «Менеджмент». Вивчення дисципліни «Фінансовий менеджмент» допоможе студентам здобути теоретичну і практичну систему знань в царині управління фінансами, а також набуття ними вмінь з розробки управлінських напрямів запобігання загрозам, пов’язаним із фінансовою діяльністю.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4911
Appears in Collections:Балжди Марина Дмитрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Балджи М.Д. _ФМ_Методичні вказівки.pdf951,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.