DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А, Волчанова Х. М.-
dc.date.accessioned2024-10-04T11:09:41Z-
dc.date.available2024-10-04T11:09:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 16-18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895-
dc.description.abstractДля забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Сучасний стан розвитку галузі тваринництва є наслідком впливу таких чинників: низькі показники якості продукції; невідповідність стандартів європейському рівню; відсутність цивілізованої ринкової інфраструктури; неконтрольований імпорт; використання застарілих технологій та обладнання; слабкий рівень ветеринарного забезпечення; наявність неефективних каналів реалізації продукції, що пов’язано з недосконалістю інфраструктури аграрного ринку. Ми вважаємо, що подальший розвиток галузі тваринництва можливий під впливом ряду факторів, які можливо згрупувати в організаційно – технологічну та економічну систему. Але основою цієї системи є технологія.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінтенсивні технології, виробництво, продукція тваринництваuk_UA
dc.titleІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf585,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.