Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко А. А, Волчанова Х. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T11:09:41Z | - |
dc.date.available | 2024-10-04T11:09:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 16-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4895 | - |
dc.description.abstract | Для забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Сучасний стан розвитку галузі тваринництва є наслідком впливу таких чинників: низькі показники якості продукції; невідповідність стандартів європейському рівню; відсутність цивілізованої ринкової інфраструктури; неконтрольований імпорт; використання застарілих технологій та обладнання; слабкий рівень ветеринарного забезпечення; наявність неефективних каналів реалізації продукції, що пов’язано з недосконалістю інфраструктури аграрного ринку. Ми вважаємо, що подальший розвиток галузі тваринництва можливий під впливом ряду факторів, які можливо згрупувати в організаційно – технологічну та економічну систему. Але основою цієї системи є технологія. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | інтенсивні технології, виробництво, продукція тваринництва | uk_UA |
dc.title | ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf | 585,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.