DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4876
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІовенко В., Найдіч О.-
dc.date.accessioned2024-08-23T12:32:49Z-
dc.date.available2024-08-23T12:32:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 639.3.043 Іовенко В., Найдіч О. Оцінка впливу годівлі та технології вирощування на якість м'яса коропа звичайного та сома. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 19-21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4876-
dc.description.abstractЗ покоління в покоління технологія вирощування риби була розроблена в ставках, де основною рибою, що вирощується, є короп звичайний. В останні роки все більшого значення набуває розведення так званих комплементарних видів риб. Одним з таких видів є великий сом. Виробництво коропа в Україні становить близько 18 000 тонн на рік, тоді як виробництво сома - "лише" 63 тонни. Більшість сомів вирощується в українських ставках екстенсивно, тобто тільки в природних умовах. Лише мінімальна кількість вирощується інтенсивно в рециркуляційних системах або в установках з підігрівом води. Основною метою роботи було оцінити вплив годівлі та технології вирощування на зміни якості м’яса коропа звичайного (Cyprinus carpio L.) та сома (Silurus glanis L.) Досліди проводилися у Волинській обл. Рожищенському районі у селі Уляники та у селі Іванчиці на ставках ФОП Яценюк С.Й.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвплив годівлі, технології вирощування, якість м'яса, короп звичайний, сомuk_UA
dc.titleОЦІНКА ВПЛИВУ ГОДІВЛІ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ НА ЯКІСТЬ М'ЯСА КОРОПА ЗВИЧАЙНОГО ТА СОМАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оцінка впливу годівлі .pdf601,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.