DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874
Назва: ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНОГО ПЕРІОДУ
Автори: Гриник Н., Гусятинська О.
Теми: інноваційна технологія, вирощування бугайців, молочний період
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.22/.28.083 Гриник Н., Гусятинська О. Інноваційна технологія вирощування бугайців молочного періоду. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 14-15.
Короткий огляд (реферат): Вирощування молодняку повинно бути таким, щоб можна було мінімізувати витрати на робочу силу і корми, забезпечити їх нормальний ріст і розвиток і закласти основи для реалізації генетичного потенціалу молочно-м’ясної продуктивності. Забезпечення оптимальних умов для росту молодняку дозволяє цілеспрямовано впливати на навчання і розвиток тварин, ефективність переробки поживних речовин, здоров’я, довголіття і пристосованість до певних технологічних умов праці. Молодий організм має властивості великої пластичності, тому його витривалість і адаптивність доцільніше тренувати на ранніх етапах онтогенезу. Мета роботи. Розробка технології вирощування бугайців молочного періоду в умовах ТОВ СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874
Розташовується у зібраннях:Гусятинська (Сичова) Олена Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційна технологія .pdf395,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.