DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриник Н., Гусятинська О.-
dc.date.accessioned2024-08-23T12:22:18Z-
dc.date.available2024-08-23T12:22:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 636.22/.28.083 Гриник Н., Гусятинська О. Інноваційна технологія вирощування бугайців молочного періоду. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 14-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874-
dc.description.abstractВирощування молодняку повинно бути таким, щоб можна було мінімізувати витрати на робочу силу і корми, забезпечити їх нормальний ріст і розвиток і закласти основи для реалізації генетичного потенціалу молочно-м’ясної продуктивності. Забезпечення оптимальних умов для росту молодняку дозволяє цілеспрямовано впливати на навчання і розвиток тварин, ефективність переробки поживних речовин, здоров’я, довголіття і пристосованість до певних технологічних умов праці. Молодий організм має властивості великої пластичності, тому його витривалість і адаптивність доцільніше тренувати на ранніх етапах онтогенезу. Мета роботи. Розробка технології вирощування бугайців молочного періоду в умовах ТОВ СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectінноваційна технологія, вирощування бугайців, молочний періодuk_UA
dc.titleІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНОГО ПЕРІОДУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Гусятинська (Сичова) Олена Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційна технологія .pdf395,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.