Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гриник Н., Гусятинська О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T12:22:18Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T12:22:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.22/.28.083 Гриник Н., Гусятинська О. Інноваційна технологія вирощування бугайців молочного періоду. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли наук.-практ. студ. конф. (м. Одеса, 20 листопада 2023 р.) / ОДАУ. Одеса. 2023. С. 14-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4874 | - |
dc.description.abstract | Вирощування молодняку повинно бути таким, щоб можна було мінімізувати витрати на робочу силу і корми, забезпечити їх нормальний ріст і розвиток і закласти основи для реалізації генетичного потенціалу молочно-м’ясної продуктивності. Забезпечення оптимальних умов для росту молодняку дозволяє цілеспрямовано впливати на навчання і розвиток тварин, ефективність переробки поживних речовин, здоров’я, довголіття і пристосованість до певних технологічних умов праці. Молодий організм має властивості великої пластичності, тому його витривалість і адаптивність доцільніше тренувати на ранніх етапах онтогенезу. Мета роботи. Розробка технології вирощування бугайців молочного періоду в умовах ТОВ СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | інноваційна технологія, вирощування бугайців, молочний період | uk_UA |
dc.title | ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНОГО ПЕРІОДУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Гусятинська (Сичова) Олена Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інноваційна технологія .pdf | 395,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.