DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4851
Назва: ANALYSIS OF MIXING COMPONENTS OF FEED
Автори: Dudarev I., Umynskyi S., Rafalovsky T.
Теми: mixing, compound feed, process, composition, interpretation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.085.55.4 Dudarev I., Umynskyi S., Rafalovsky T. Analysis of mixing components of feed. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 10-12.
Короткий огляд (реферат): The production of a more homogeneous granulometric composition of the mixture, compound feed, creates the necessary conditions for the use of continuous mixers, shortens the mixture production cycle and increases productivity. Mathematical descriptions based on the generalization of mixing kinetics data are determined by the relationships between the parameters describing the mechanical movement of particles under the influence of input factors, according to the equilibrium or stochastic characteristics of the process equations. Such representations of the formation of the mixture provide an understanding of the departure of the formation of compound feed, such as energy consumption, time, quality of mixing, etc., which are determined by various indicators that are optimization criteria. At the same time, a mathematical description can be obtained on the basis of deterministic factors that lead to changes in the position of particles in space, or using probabilistic methods to understand the physical properties of particles and their location in the time domain of the mixture formation process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4851
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev, Umynskyi .pdf678,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.