DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Title: ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ І БЕЗПЕЧНОСТІ РИБИ
Authors: Тарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В.
Keywords: гігієнічна оцінка, показники якості і безпечності, риба
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Тарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В. Гігієнічна оцінка показників якості і безпечності риби. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 380-384.
Abstract: За своїми поживними властивостями риба та рибні продукти займають велике значення у харчуванні людей та тварин. Для того, щоб забезпечити потреби людей та тварин у рибі необхідно збільшити об’єм її добування, ввести покращення до технології переробки та покращити якість ветеринарно-санітарного контролю. Метою роботи було визначити органолептичні, фізико-хімічні показники води та м’язової і жирової тканини коропових риб Хаджибейського лиману.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Appears in Collections:Тарасенко Людмила Олексіївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гігієнічна оцінка .pdf600,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.