DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В.-
dc.date.accessioned2024-08-22T11:20:25Z-
dc.date.available2024-08-22T11:20:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В. Гігієнічна оцінка показників якості і безпечності риби. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 380-384.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845-
dc.description.abstractЗа своїми поживними властивостями риба та рибні продукти займають велике значення у харчуванні людей та тварин. Для того, щоб забезпечити потреби людей та тварин у рибі необхідно збільшити об’єм її добування, ввести покращення до технології переробки та покращити якість ветеринарно-санітарного контролю. Метою роботи було визначити органолептичні, фізико-хімічні показники води та м’язової і жирової тканини коропових риб Хаджибейського лиману.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгігієнічна оцінка, показники якості і безпечності, рибаuk_UA
dc.titleГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ І БЕЗПЕЧНОСТІ РИБИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гігієнічна оцінка .pdf600,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.