Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T11:20:25Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T11:20:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Тарасенко Л. О., Голубенко О. О., Рудь В. О., Ожнакіна О. В. Гігієнічна оцінка показників якості і безпечності риби. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 380-384. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845 | - |
dc.description.abstract | За своїми поживними властивостями риба та рибні продукти займають велике значення у харчуванні людей та тварин. Для того, щоб забезпечити потреби людей та тварин у рибі необхідно збільшити об’єм її добування, ввести покращення до технології переробки та покращити якість ветеринарно-санітарного контролю. Метою роботи було визначити органолептичні, фізико-хімічні показники води та м’язової і жирової тканини коропових риб Хаджибейського лиману. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | гігієнічна оцінка, показники якості і безпечності, риба | uk_UA |
dc.title | ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ І БЕЗПЕЧНОСТІ РИБИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тарасенко Людмила Олексіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гігієнічна оцінка .pdf | 600,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.