Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4823
Назва: | ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ УПАКУВАНЬ ПРИ ЗБЕРІГАННІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ |
Автори: | Кірович Н., Козирська О. |
Теми: | види упакувань, зберігання, ковбасні вироби, безпека харчових продуктів |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК: 637.524.033:621.798 Кірович Н., Козирська О. Переваги використання різних видів упакувань при зберіганні ковбасних виробів. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 67-70. |
Короткий огляд (реферат): | Упаковка ковбасних виробів є одним із актуальних питань сучасного виробництва. Суворі вимоги, які висувають до пакування м’ясних продуктів змушують виробників і постачальників упаковки пропонувати на ринку продукцію високої якості, що відповідає не лише вимогам безпеки, а й з оглядом на екологію. Мета роботи. Аналіз літературних даних щодо переваг використання різноманітних видів упакувань при зберіганні ковбасних виробів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4823 |
Розташовується у зібраннях: | Кірович Наталія Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірович Н..pdf | 755,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.