DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822
Назва: СХРЕЩУВАННЯ У М'ЯСНОМУ СКОТАРСТВІ
Автори: Кірович Н., Дідур Л.
Теми: схрещування, м'ясне скотарство, продуктивність, виробництво яловичини
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.2.082.26 Кірович Н., Дідур Л. Схрещування у м'ясному скотарстві. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 64-66.
Короткий огляд (реферат): Наразі в Україні така галузь тваринництва, як спеціалізоване м'ясне скотарство, розвивається у досить складних умовах. На початку 2018 року налічувалося близько 100 тис. голів великої рогатої худоби м'ясного напряму продуктивності, а зараз їх кількість скоротилася щонайменше у тричі. Незважаючи на усі переваги даної галузі, а це насамперед, невисока енергомісткість і низькі витрати праці, нажаль, значний строк окупності, мінімальна прибутковість, відсутність державної підтримки призводять до постійного скорочення поголів'я. Метою роботи є аналіз літературних даних щодо перспектив використання схрещування у м'ясному скотарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович, Дідур .pdf562,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.