DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірович Н., Дідур Л.-
dc.date.accessioned2024-08-21T11:57:07Z-
dc.date.available2024-08-21T11:57:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 636.2.082.26 Кірович Н., Дідур Л. Схрещування у м'ясному скотарстві. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 64-66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822-
dc.description.abstractНаразі в Україні така галузь тваринництва, як спеціалізоване м'ясне скотарство, розвивається у досить складних умовах. На початку 2018 року налічувалося близько 100 тис. голів великої рогатої худоби м'ясного напряму продуктивності, а зараз їх кількість скоротилася щонайменше у тричі. Незважаючи на усі переваги даної галузі, а це насамперед, невисока енергомісткість і низькі витрати праці, нажаль, значний строк окупності, мінімальна прибутковість, відсутність державної підтримки призводять до постійного скорочення поголів'я. Метою роботи є аналіз літературних даних щодо перспектив використання схрещування у м'ясному скотарстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсхрещування, м'ясне скотарство, продуктивність, виробництво яловичиниuk_UA
dc.titleСХРЕЩУВАННЯ У М'ЯСНОМУ СКОТАРСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович, Дідур .pdf562,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.