Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кірович Н., Дідур Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-21T11:57:07Z | - |
dc.date.available | 2024-08-21T11:57:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.2.082.26 Кірович Н., Дідур Л. Схрещування у м'ясному скотарстві. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 64-66. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4822 | - |
dc.description.abstract | Наразі в Україні така галузь тваринництва, як спеціалізоване м'ясне скотарство, розвивається у досить складних умовах. На початку 2018 року налічувалося близько 100 тис. голів великої рогатої худоби м'ясного напряму продуктивності, а зараз їх кількість скоротилася щонайменше у тричі. Незважаючи на усі переваги даної галузі, а це насамперед, невисока енергомісткість і низькі витрати праці, нажаль, значний строк окупності, мінімальна прибутковість, відсутність державної підтримки призводять до постійного скорочення поголів'я. Метою роботи є аналіз літературних даних щодо перспектив використання схрещування у м'ясному скотарстві. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | схрещування, м'ясне скотарство, продуктивність, виробництво яловичини | uk_UA |
dc.title | СХРЕЩУВАННЯ У М'ЯСНОМУ СКОТАРСТВІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кірович Наталія Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірович, Дідур .pdf | 562,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.