DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811
Назва: HOMOGENITY OF COMBINED FEEDS
Автори: Dudarev I. I., Umynskyi S. M., Moskalyuk А. Y.
Теми: supplements, corn, component, rod, combined fodder
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 636.085.55.4 Dudarev I. I., Umynskyi S. M., Moskalyuk А. Y. Homogenity of combined feeds. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 9-11.
Короткий огляд (реферат): For practical calculations of the mixing process, the evaluation of the quality of the process of mixing feed ingredients in order to determine the optimal mode for obtaining homogeneous products of different formulations can be carried out on the basis of the law of diffusion. The main direction of the further development of the compound feed industry is to solve the urgent task of improving equipment and technology in order to further increase the level of use of feed ingredients, improve quality and expand the range of final products. When producing complete feed, it is important to thoroughly mix each ingredient before granulating or briquetting.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Homogenity .pdf568,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.