DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev I. I., Umynskyi S. M., Moskalyuk А. Y.-
dc.date.accessioned2024-08-20T11:56:54Z-
dc.date.available2024-08-20T11:56:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationUDC 636.085.55.4 Dudarev I. I., Umynskyi S. M., Moskalyuk А. Y. Homogenity of combined feeds. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м.Одеса, 06 – 07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 9-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811-
dc.description.abstractFor practical calculations of the mixing process, the evaluation of the quality of the process of mixing feed ingredients in order to determine the optimal mode for obtaining homogeneous products of different formulations can be carried out on the basis of the law of diffusion. The main direction of the further development of the compound feed industry is to solve the urgent task of improving equipment and technology in order to further increase the level of use of feed ingredients, improve quality and expand the range of final products. When producing complete feed, it is important to thoroughly mix each ingredient before granulating or briquetting.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectsupplements, corn, component, rod, combined fodderuk_UA
dc.titleHOMOGENITY OF COMBINED FEEDSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Homogenity .pdf568,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.