DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4782
Назва: ІДІОМИ В ОСВІТНЬОМУ КОМПОНЕНТІ «ДІЛОВА ІНОЗЕМНА МОВА»
Автори: Насакіна С. В., Маєв А. П.
Теми: ідіоми, освітній компонент, ділова іноземна мова, розвиток основних мовних навичок
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Насакіна С. В., Маєв А. П. Ідіоми в освітньому компоненті «Ділова іноземна мова». Актуальні проблеми інноваційної педагогічної діяльності в закладах вищої освіти: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 квітня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса. 2024. С. 114-115.
Короткий огляд (реферат): В останні роки зростає інтерес до вивчення різних аспектів англійської мови. Українські науковці вважають, що «в умовах побудови інформаційного суспільства необхідно забезпечити інтеграцію освіти, науки і культури». Ідіоми у будь-якій мові є цінним інструментом для розвитку як мовної, так і культурної компетентності, з особливим наголосом на соціальному та культурному розумінні. Наголошуючи на ролі ідіом у когнітивних процесах, багато дослідників демонструють їхню ефективність у розвитку основних мовних навичок, таких як читання, аудіювання та говоріння під час занять Ділової іноземної мови. Для здобувачів аграрних університетів, які прагнуть досягти успіху в професійному та науковому спілкуванні, опанування як фахової термінології, так і фразеології стає вирішальним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4782
Розташовується у зібраннях:Насакіна Світлана Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Насакіна, Маєв .pdf317,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.