DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4780
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «УКРАЇНСЬКОЇ МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ)». СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАННЯ
Автори: 
Львович Г. С., Крицька А. О.
Теми: вивчення дисципліни, українська мова, професійне спрямування, сучасні підходи до навчання
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Львович Г. С., Крицька А. О. Особливості вивчення дисципліни «українська мова (за професійним спрямуванням)». Сучасні підходи до навчання. Актуальні проблеми інноваційної педагогічної діяльності в закладах вищої освіти: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23 квітня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса. 2024. С. 106-107.
Короткий огляд (реферат): Українська мова за професійним спрямуванням – це освітній компонент, що вивчається в усіх закладах вищої освіти України. Дисципліна спрямована на формування й розвиток у здобувачів комунікативних умінь, потрібних для мовного спілкування у фаховій діяльності. Дисципліна «Українська мова за професійним спрямуванням» зазвичай орієнтована на вивчення специфіки мовлення у конкретних професійних сферах, таких як журналістика, медицина, юриспруденція, інформаційні технології тощо. Здобувачі вивчають вимоги до мовлення в конкретних професійних ситуаціях, особливості термінології та стильові нюанси, що характерні для обраної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4780
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Львович Г. С. .pdf340 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.