DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/477
Title: ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ НАДВИСОКОЧАСТОТНОГО ПОЛЯ НА ПЕРВИННИЙ ПРОЦЕС ОЧИСТКИ СОНЯШНИКОВОЇ ОЛІЇ
Other Titles: ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ ВЛИЯНИЯ СВЕРХВЫСОКОЧАСТОТНОГО ПОЛЯ НА ПЕРВИЧНЫЙ ПРОЦЕСС ОЧИСТКИ ПОДСОЛНЕЧНОГО МАСЛА
Authors: Осадчук, П. І.
Осадчук, П. И.
Keywords: Олійництво
олія, надвисокочастотне поле, потужність, фільтрування
масло, сверхвысокочастотное поле, мощность, фильтрование
Issue Date: 2014
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: УДК 62 229. 316. 0002. 51 Осадчук П. І. Експериментальні дослідження впливу надвисокочастотного поля на первинний процес очистки соняшникової олії /П. І. Осадчук // Наукові праці / Одеська національна академія харчових технологій. – 2014. – Вип.45, Т.3.- С. 54-57.
Abstract: У статті проаналізовано механізм впливу надвисокочастотного поля на процес первинної очистки соняшникової олії шляхом фільтрації та центрифугування. Отримано оптимальні технологічні параметри проведення процесу з використанням НВЧ поля.
В статье проанализирован механизм влияния сверхвысокочастотного поля на процесс первичной очистки подсолнечного масла путем фильтрации и центрифугирования. Получены оптимальные технологические параметры проведения процесса с использованием СВЧ поля.
The article analyzes the mechanism of influence of microwave field on the primary process Clearing snyashnykovoyi oil by filtration and centrifugation. An optimal technological parameters of the process using microwave fields.
Description: The article analyzes the mechanism of influence of microwave field on the primary process Clearing snyashnykovoyi oil by filtration and centrifugation. An optimal technological parameters of the process using microwave fields.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/477
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osadchuk.pdf298,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.