DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4721
Назва: ENVIRONMENTAL AND SOCIAL RISKS OF AGRICULTURAL PRODUCTION AND WAYS TO REDUCE THEM
Автори: Konopelska O.V., Shabatura T. S.
Теми: environmental and social risks, agricultural production, sustainable development, agribusiness
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Konopelska O.V., Shabatura T. S. Environmental and social risks of agricultural production and ways to reduce them. Розвиток агропромислового комплексу та сільських територій під час війни: Збірник матеріалів науково-практичного форуму, 29 травня 2024 року. Одеса. ОДАУ. 2024. С. 6-8.
Короткий огляд (реферат): In the context of today's challenges related to climate change, globalization and war, Ukraine's agricultural production faces numerous environmental and social risks that require immediate solutions. Given the current state of society and global risks, the environmental aspects of sustainable development in agribusiness are of particular importance. To mitigate these risks, farmers and the government should work together to implement sustainable practices, use environmentally friendly technologies, and conserve natural resources. It is also important to ensure effective control over the use of chemicals and the implementation of environmental standards
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4721
Розташовується у зібраннях:Шабатура Тетяна Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Environmental and social risks .pdf604,33 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.