Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4721
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Konopelska O.V., Shabatura T. S. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-09T09:38:30Z | - |
dc.date.available | 2024-08-09T09:38:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Konopelska O.V., Shabatura T. S. Environmental and social risks of agricultural production and ways to reduce them. Розвиток агропромислового комплексу та сільських територій під час війни: Збірник матеріалів науково-практичного форуму, 29 травня 2024 року. Одеса. ОДАУ. 2024. С. 6-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4721 | - |
dc.description.abstract | In the context of today's challenges related to climate change, globalization and war, Ukraine's agricultural production faces numerous environmental and social risks that require immediate solutions. Given the current state of society and global risks, the environmental aspects of sustainable development in agribusiness are of particular importance. To mitigate these risks, farmers and the government should work together to implement sustainable practices, use environmentally friendly technologies, and conserve natural resources. It is also important to ensure effective control over the use of chemicals and the implementation of environmental standards | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | environmental and social risks, agricultural production, sustainable development, agribusiness | uk_UA |
dc.title | ENVIRONMENTAL AND SOCIAL RISKS OF AGRICULTURAL PRODUCTION AND WAYS TO REDUCE THEM | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шабатура Тетяна Сергіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Environmental and social risks .pdf | 604,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.