DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718
Назва: УКРАЇНСЬКА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ): методичні рекомендації
Автори: Коваленко О. А., Крицька А. О.
Теми: українська мова, професійне спрямування, методичні рекомендації, практичні заняття
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 811.161. 2'276 (075.8) Коваленко О. А., Крицька А. О. Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». Одеса: ОДАУ, 2024. 24 с.
Короткий огляд (реферат): Курс «Українська мова за професійним спрямуванням» допомагає удосконалювати практичні навички грамотного усного і писемного мовлення. Метою курсу є вдосконалення рівня загальної підготовки, мовної та мовленнєвої грамотності, оволодіння основами фунціональних стилів на практичному рівні (офіційно-діловим, науковим, розмовним), що забезпечить професійне спілкування на відповідному рівні.
Опис: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» створено з урахуванням вимог програми з української мови для вищих навчальних закладів. Методичні вказівки містять плани практичних занять з курсу «Українська мова за професійним спрямуванням».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718
Розташовується у зібраннях:Коваленко Олена Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (1).pdf526,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.