DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718
Title: УКРАЇНСЬКА МОВА (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ): методичні рекомендації
Authors: Коваленко О. А., Крицька А. О.
Keywords: українська мова, професійне спрямування, методичні рекомендації, практичні заняття
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 811.161. 2'276 (075.8) Коваленко О. А., Крицька А. О. Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». Одеса: ОДАУ, 2024. 24 с.
Abstract: Курс «Українська мова за професійним спрямуванням» допомагає удосконалювати практичні навички грамотного усного і писемного мовлення. Метою курсу є вдосконалення рівня загальної підготовки, мовної та мовленнєвої грамотності, оволодіння основами фунціональних стилів на практичному рівні (офіційно-діловим, науковим, розмовним), що забезпечить професійне спілкування на відповідному рівні.
Description: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» створено з урахуванням вимог програми з української мови для вищих навчальних закладів. Методичні вказівки містять плани практичних занять з курсу «Українська мова за професійним спрямуванням».
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4718
Appears in Collections:Коваленко Олена Анатоліївна



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.