DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка Г., Найдіч О., Данкевич Н.-
dc.date.accessioned2024-08-08T11:11:00Z-
dc.date.available2024-08-08T11:11:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 638.166 Скрипка Г., Найдіч О., Данкевич Н. Фальсифікація бджолиного меду та методи її визначення. Актуальні питання судово-ветеринарної експертизи: реалії та перспективи: мат-ли Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 23–24 травня. 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 61-63.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4710-
dc.description.abstractБджолиний мед є унікальним за своїм складом натуральним продуктом, який ми отримуємо під час переробки бджолами нектару, зібраного з медоносних рослин. Мед не тільки володіє високою поживністю але і використовується як підсолоджувач. Завдяки унікальному набору різноманітних компонентів мед має певний терапевтичний вплив на здоров'я людини та застосовується у медичній галузі. Також цей продукт використовується в багатьох сферах: кулінарній, косметологічній, фармацевтичній. Але, через високий попит, натуральний бджолиний мед дуже часто піддається фальсифікації різними шляхами через шахрайство недобросовісних бджолярів та виробників. Метою наших досліджень було проаналізувати проблему фальсифікації меду бджолиного натурального та визначити актуальні методи її виявлення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфальсифікація, бджолиний мед, ветеринарно-санітарна оцінка, якість медуuk_UA
dc.titleФАЛЬСИФІКАЦІЯ БДЖОЛИНОГО МЕДУ ТА МЕТОДИ ЇЇ ВИЗНАЧЕННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФАЛЬСИФиКАЦиЯ БДЖОЛИНОГО МЕДУ ТА МЕТОДИ ии ВИЗНАЧЕННЯ.pdf347,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.