DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4707
Назва: ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ ПІД ЧАС ОБІГУ НА ПОТУЖНОСТЯХ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ. МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ: науково-методичні рекомендації
Автори: Богатко Н. М., Кіт А. А., Тімченко О. В., Скрипка Г. А., Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф.
Теми: методичні рекомендації, відбор зразків, об’єкти санітарного захисту, мікробіологічні випробування
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 614.3.579.63 (083.13) Богатко Н. М., Кіт А. А., Тімченко О. В., Скрипка Г. А., Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф. Порядок відбору зразків об’єктів санітарного захисту під час обігу на потужностях для мікробіологічних випробувань. Мікробіологічні критерії об’єктів санітарного захисту: наук.-метод. рекомендації / БНАУ. Івано-Франківськ, 2024. 35 с.
Короткий огляд (реферат): Науково-методичні рекомендації покликані надати роз’яснення щодо виконання законодавства України з безпечності харчових продуктів операторам ринку виробничих підприємств споживчої кооперації Україні та будуть корисними для офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам законодавства, спеціалістам уповноважених лабораторій ДПСС, фахівцям науково-дослідних установ, вимірювальних лабораторій, здобувачам факультетів післядипломного навчання, вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» у галузці знань 21 – «Ветеринарія», дисципліни «Санітарна мікробіологія».
Опис: Рекомендації розроблені відповідно до вимог Закону України № 771 від 22.07.20014 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» і наказу Міністерства аграрної політики і продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харових продуктів (НАССР)».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4707
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР видбир ЗРАЗКИВ ХАРЧИВ 2024.pdf753,31 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.