DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4707
Title: ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ ПІД ЧАС ОБІГУ НА ПОТУЖНОСТЯХ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ. МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ ОБ’ЄКТІВ САНІТАРНОГО ЗАХИСТУ: науково-методичні рекомендації
Authors: Богатко Н. М., Кіт А. А., Тімченко О. В., Скрипка Г. А., Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф.
Keywords: методичні рекомендації, відбор зразків, об’єкти санітарного захисту, мікробіологічні випробування
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: УДК 614.3.579.63 (083.13) Богатко Н. М., Кіт А. А., Тімченко О. В., Скрипка Г. А., Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф. Порядок відбору зразків об’єктів санітарного захисту під час обігу на потужностях для мікробіологічних випробувань. Мікробіологічні критерії об’єктів санітарного захисту: наук.-метод. рекомендації / БНАУ. Івано-Франківськ, 2024. 35 с.
Abstract: Науково-методичні рекомендації покликані надати роз’яснення щодо виконання законодавства України з безпечності харчових продуктів операторам ринку виробничих підприємств споживчої кооперації Україні та будуть корисними для офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам законодавства, спеціалістам уповноважених лабораторій ДПСС, фахівцям науково-дослідних установ, вимірювальних лабораторій, здобувачам факультетів післядипломного навчання, вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» у галузці знань 21 – «Ветеринарія», дисципліни «Санітарна мікробіологія».
Description: Рекомендації розроблені відповідно до вимог Закону України № 771 від 22.07.20014 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» і наказу Міністерства аграрної політики і продовольства України від 01.10.2012 р. № 590 «Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур заснованих на принципах Системи управління безпечністю харових продуктів (НАССР)».
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4707
Appears in Collections:Скрипка Галина Андріївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР видбир ЗРАЗКИВ ХАРЧИВ 2024.pdf753,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.