DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4621
Назва: Регулювання земельних відносин в контексті імплементації міжнародної парадигми сталого розвитку
Автори: Мацієвич Т.
Теми: регулювання, земельні відносини, імплементація, міжнародна парадигма, сталий розвиток
Дата публікації: 2019
Видавництво: Prace naukowe WSZIP
Бібліографічний опис: Мацієвич Т. Регулювання земельних відносин в контексті імплементації міжнародної парадигми сталого розвитку. Prace naukowe WSZIP. T.48(2) 2019. Р. 389-407.
Короткий огляд (реферат): Розглядаючи земельні ресурси як складову частину екосистеми, слід виходити з того, будь-який ґрунт при його інтенсивній експлуатації зношується і потребує відновлення. Загально відомо, що земля є невід’ємним атрибутом існування людства, у зв'язку з цим виникла потреба формування нової парадигми сталого землевпорядкування, що у свою чергу, забезпечить підвищення добробуту населення в Україні та дасть змогу вирішити проблеми, пов’язані з деградацією навколишнього середовища, поліпшення екологічного стану земель. Відтак, саме від сталого землевпорядкування залежить формування адміністративно- територіального устрою, збереження та охорона земель, а також їх екосистемних функцій, забезпечення галузей економіки земельними ресурсами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4621
Розташовується у зібраннях:Мацієвич Тетяна Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mazievich, T_1.pdf3,1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.