DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4582
Назва: КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ НЕЗАМІННИХ ЖИРНИХ КИСЛОТ У МОЛОЧНОМУ ЖИРІ МОЛОКА КОРІВ ТА ВПЛИВ ГЕНЕТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЇХ ВМІСТ
Інші назви: USEFUL PROPERTIES OF INDEPENDENT FATTY ACIDS IN COW MILK FAT AND THE INFLUENCE OF GENETIC FACTORS ON THEIR CONTENT
Автори: Ємець З. В., Маменко О. М.
Yemets Z. V., Mamenko A. M.
Теми: незамінні жирні кислоти, молочний жир, молоко корів, чорно-ряба, червоно-ряба, порода корів, генетичні чинники
essential fatty acids, milk fat, вlack-and-pockmarked, red-and-pockmarked, cow breed, genetic factors
Дата публікації: 2020
Видавництво: Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова
Бібліографічний опис: УДК 636.237.21.082.2:637.12.043 Ємець З. В., Маменко О. М. Корисні властивості незамінних жирних кислот у молочному жирі молока корів та вплив генетичних чинників на їх вміст. Фактори експериментальної еволюції організмів. 2020. Т. 27. С.66-70.
Короткий огляд (реферат): Мета. У статті проаналізовано корисні властивості незамінних жирних кислот, які містяться в молочному жирі молока корів та вплив на їх вміст (жирних кислот) генетичних чинників. Методи. Дослідження були проведені протягом року шляхом відбору проб збірного молока від корів української чорно-рябої молочної породи та української червоно-рябої молочної породи, господарства “Українка Слобідська” Харківської області Інституту тваринництва НААН України, у вирівняних умовах методом газорідинної хроматографії (шляхом розділення та аналізу молока і молочного жиру). Отримані результати було проаналізовано шляхом проведення серії однофакторних дисперсійних аналізів.
Опис: Useful properties of essential fatty acids contained in cow milk fat and influence on their content (fatty acids) of genetic factors are analyzed in the article. Methods. The research was carried out in the course of a year by sampling of aggregate milk from cows of Ukrainian black-rippled dairy breed and Ukrainian red-rippled dairy breed, farm "Ukrainka Slobidsk" of Kharkiv region of the Institute of animal husbandry of Ukraine, under equilibrium conditions by gas-liquid chromatography.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://doi.org/10.7124/FEEO.v27.1304
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4582
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020 Корисні власт жирн кислот1505-1-10-20201109.pdf268,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.