DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмець З. В., Маменко О. М.-
dc.contributor.authorYemets Z. V., Mamenko A. M.-
dc.date.accessioned2024-05-23T10:06:08Z-
dc.date.available2024-05-23T10:06:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 636.237.21.082.2:637.12.043 Ємець З. В., Маменко О. М. Корисні властивості незамінних жирних кислот у молочному жирі молока корів та вплив генетичних чинників на їх вміст. Фактори експериментальної еволюції організмів. 2020. Т. 27. С.66-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.7124/FEEO.v27.1304-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4582-
dc.descriptionUseful properties of essential fatty acids contained in cow milk fat and influence on their content (fatty acids) of genetic factors are analyzed in the article. Methods. The research was carried out in the course of a year by sampling of aggregate milk from cows of Ukrainian black-rippled dairy breed and Ukrainian red-rippled dairy breed, farm "Ukrainka Slobidsk" of Kharkiv region of the Institute of animal husbandry of Ukraine, under equilibrium conditions by gas-liquid chromatography.uk_UA
dc.description.abstractМета. У статті проаналізовано корисні властивості незамінних жирних кислот, які містяться в молочному жирі молока корів та вплив на їх вміст (жирних кислот) генетичних чинників. Методи. Дослідження були проведені протягом року шляхом відбору проб збірного молока від корів української чорно-рябої молочної породи та української червоно-рябої молочної породи, господарства “Українка Слобідська” Харківської області Інституту тваринництва НААН України, у вирівняних умовах методом газорідинної хроматографії (шляхом розділення та аналізу молока і молочного жиру). Отримані результати було проаналізовано шляхом проведення серії однофакторних дисперсійних аналізів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавиловаuk_UA
dc.subjectнезамінні жирні кислоти, молочний жир, молоко корів, чорно-ряба, червоно-ряба, порода корів, генетичні чинникиuk_UA
dc.subjectessential fatty acids, milk fat, вlack-and-pockmarked, red-and-pockmarked, cow breed, genetic factorsuk_UA
dc.titleКОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ НЕЗАМІННИХ ЖИРНИХ КИСЛОТ У МОЛОЧНОМУ ЖИРІ МОЛОКА КОРІВ ТА ВПЛИВ ГЕНЕТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЇХ ВМІСТuk_UA
dc.title.alternativeUSEFUL PROPERTIES OF INDEPENDENT FATTY ACIDS IN COW MILK FAT AND THE INFLUENCE OF GENETIC FACTORS ON THEIR CONTENTuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020 Корисні власт жирн кислот1505-1-10-20201109.pdf268,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.