DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4522
Назва: МЕХАНІЗМ ВИНИКНЕННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Автори: Шевченко А. А., Донцов А. Ю.
Теми: кризовий стан, аграрне підприємство, механізм функціонування підприємства, неефективність організації виробництва
Дата публікації: 2023
Видавництво: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Бібліографічний опис: УДК 631.11:338.431 Шевченко А. А., Донцов А. Ю. Механізм виникнення кризового стану в аграрному підприємстві. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р.). Івано-Франківськ, 2023. С. 256-258.
Короткий огляд (реферат): Аграрний сектор відіграє важливу роль у національній економіці, виробляючи продукти харчування та сировину для інших секторів економіки. Однак, підприємства цього сектору часто знаходяться у кризовому стані через низьку рентабельність, неефективне управління та інші проблеми. Отже, вивчення механізму виникнення кризового стану є дуже важливим для підвищення ефективності діяльності аграрних підприємств. Аграрне підприємство є формою господарювання, що займається діяльністю з метою виробництва та реалізації аграрної продукції. Основним завданням аграрного підприємства є забезпечення населення продовольством та отримання прибутку від продажу сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках. Важливою складовою діяльності аграрних підприємств є дотримання принципів ресурсозбереження та екологічної безпеки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4522
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf653,96 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.