DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко А. А., Донцов А. Ю.-
dc.date.accessioned2024-04-30T10:53:09Z-
dc.date.available2024-04-30T10:53:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 631.11:338.431 Шевченко А. А., Донцов А. Ю. Механізм виникнення кризового стану в аграрному підприємстві. Сталий розвиток економіки, суспільства та підприємництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Івано-Франківськ, 27-28 квітня 2023 р.). Івано-Франківськ, 2023. С. 256-258.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4522-
dc.description.abstractАграрний сектор відіграє важливу роль у національній економіці, виробляючи продукти харчування та сировину для інших секторів економіки. Однак, підприємства цього сектору часто знаходяться у кризовому стані через низьку рентабельність, неефективне управління та інші проблеми. Отже, вивчення механізму виникнення кризового стану є дуже важливим для підвищення ефективності діяльності аграрних підприємств. Аграрне підприємство є формою господарювання, що займається діяльністю з метою виробництва та реалізації аграрної продукції. Основним завданням аграрного підприємства є забезпечення населення продовольством та отримання прибутку від продажу сільськогосподарської продукції на внутрішньому та зовнішньому ринках. Важливою складовою діяльності аграрних підприємств є дотримання принципів ресурсозбереження та екологічної безпеки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІвано-Франківський національний технічний університет нафти і газуuk_UA
dc.subjectкризовий стан, аграрне підприємство, механізм функціонування підприємства, неефективність організації виробництваuk_UA
dc.titleМЕХАНІЗМ ВИНИКНЕННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ В АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf653,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.