DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4513
Назва: ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ПРИСКОРЕНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Шевченко А. А., Букрєєва А. В.
Теми: інноваційні технології, прискорений розвиток, аграрні підприємства
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет «Одеська політехніка»
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Букрєєва А. В. Інноваційні технології як фактор прискореного розвитку аграрних підприємств. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб’єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління - 2023: зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 10 листопада 2023 р.), НУОП, м. Одеса. С.123-124.
Короткий огляд (реферат): В умовах сучасної нестабільної ситуації в національній економіці для забезпечення сталого розвитку аграрного сектору набуває ще більшого значення підвищення конкурентоспроможності української аграрної продукції на внутрішньому та світовому продовольчих ринках. Для створення ефективного та конкурентоспроможного аграрного виробництва необхідно посилити роль інноваційної діяльності, удосконалити інноваційну політику, адаптуватися до національної динаміки, факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, ефективно впроваджувати інновації. Вважаємо, що на сучасному етапі економічного розвитку України пріоритетом має бути активізація інноваційної діяльності. Інноваційний розвиток аграрних підприємств передбачає впровадження новітніх передових результатів науково - технічного розвитку. Проаналізувавши різні підходи щодо трактування інновацій, нами було узагальнено, що інновацію слід визначати як продукт, послугу, технологію або форму організації людської діяльності, що має ознаки новизни, є результатом наукових розробок і раціоналізаторських рішень та впровадження або реалізація яких забезпечує одержання економічних, соціальних та екологічних вигод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4513
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf412,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.