DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/45
Назва: КЛАСИФІКАЦІЯ ПРОМИСЛОВОЇ РИБИ ЗА ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ
Інші назви: Классификация промысловой рыбы по пищевой ценности
Classification of industrial fish is for a food value
Автори: Оніщенко, О.В.
Онищенко, А.В.
Оnischenko, A.
Теми: риба, білки, амінокислоти, хімічний склад, класифікація
рыба, белки, аминокислоты , химический состав, классификация
fish , albumen, aminoacids, chemistry structure, classification
Дата публікації: 2009
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50
Бібліографічний опис: ББК П729; УДК 639.24:658.8:637.5 Оніщенко, О. В. Класифікація промислової риби за харчовою цінністю [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.65-68.
Короткий огляд (реферат): Встановлена якісна цінність білків промислової риби, а також білково-якісний показник різних видів риби, на підставі якого вперше розроблена харчова класифікація риби за якістю білків, відповідно до якої рибу запропоновано класифікувати на три категорії.
Установлена качественная ценность белков промысловой рыбы, а также белково – качественный показатель разных видов рыбы, на основе которого впервые разработана пищевая классификация рыбы по качеству белков, согласно которой рыбу предложено классифицировать на три категории.
The quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories.
Опис: The quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/45
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_16Оnishchenko.pdf567,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.