DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/45
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОніщенко, О.В.-
dc.contributor.authorОнищенко, А.В.-
dc.contributor.authorОnischenko, A.-
dc.date.accessioned2016-03-30T09:00:02Z-
dc.date.available2016-03-30T09:00:02Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationББК П729; УДК 639.24:658.8:637.5 Оніщенко, О. В. Класифікація промислової риби за харчовою цінністю [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.65-68.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/45-
dc.descriptionThe quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories.ru
dc.description.abstractВстановлена якісна цінність білків промислової риби, а також білково-якісний показник різних видів риби, на підставі якого вперше розроблена харчова класифікація риби за якістю білків, відповідно до якої рибу запропоновано класифікувати на три категорії.ru
dc.description.abstractУстановлена качественная ценность белков промысловой рыбы, а также белково – качественный показатель разных видов рыбы, на основе которого впервые разработана пищевая классификация рыбы по качеству белков, согласно которой рыбу предложено классифицировать на три категории.ru
dc.description.abstractThe quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50ru
dc.subjectриба, білки, амінокислоти, хімічний склад, класифікаціяru
dc.subjectрыба, белки, аминокислоты , химический состав, классификацияru
dc.subjectfish , albumen, aminoacids, chemistry structure, classificationru
dc.titleКЛАСИФІКАЦІЯ ПРОМИСЛОВОЇ РИБИ ЗА ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮru
dc.title.alternativeКлассификация промысловой рыбы по пищевой ценностиru
dc.title.alternativeClassification of industrial fish is for a food valueru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVP-B_n-2010-v50_16Оnishchenko.pdf567,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.