
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/45
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Оніщенко, О.В. | - |
dc.contributor.author | Онищенко, А.В. | - |
dc.contributor.author | Оnischenko, A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-30T09:00:02Z | - |
dc.date.available | 2016-03-30T09:00:02Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | ББК П729; УДК 639.24:658.8:637.5 Оніщенко, О. В. Класифікація промислової риби за харчовою цінністю [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2009. - Вип.50 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.65-68. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/45 | - |
dc.description | The quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories. | ru |
dc.description.abstract | Встановлена якісна цінність білків промислової риби, а також білково-якісний показник різних видів риби, на підставі якого вперше розроблена харчова класифікація риби за якістю білків, відповідно до якої рибу запропоновано класифікувати на три категорії. | ru |
dc.description.abstract | Установлена качественная ценность белков промысловой рыбы, а также белково – качественный показатель разных видов рыбы, на основе которого впервые разработана пищевая классификация рыбы по качеству белков, согласно которой рыбу предложено классифицировать на три категории. | ru |
dc.description.abstract | The quality value of albumens of industrial fish, and also albumen-quality index of different types of fish, which food classification of fish in quality of albumens, in accordance with which it is suggested to classify fish on three categories. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №50 | ru |
dc.subject | риба, білки, амінокислоти, хімічний склад, класифікація | ru |
dc.subject | рыба, белки, аминокислоты , химический состав, классификация | ru |
dc.subject | fish , albumen, aminoacids, chemistry structure, classification | ru |
dc.title | КЛАСИФІКАЦІЯ ПРОМИСЛОВОЇ РИБИ ЗА ХАРЧОВОЮ ЦІННІСТЮ | ru |
dc.title.alternative | Классификация промысловой рыбы по пищевой ценности | ru |
dc.title.alternative | Classification of industrial fish is for a food value | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AVP-B_n-2010-v50_16Оnishchenko.pdf | 567,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.