DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4462
Назва: УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА
Автори: Петренко О. П., Азарян Е. М.
Теми: управління, капітал підприємства, інвестування капіталу, стійкий розвиток
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУ Одеська політехніка
Бібліографічний опис: Петренко О. П., Азарян Е. М. Управління капіталом підприємства. Сучасні управлінські та соціально-економічні аспекти розвитку держави, регіонів та суб´єктів господарювання в умовах трансформації публічного управління: мат-ли V Міжнар. наук.-практ. конф. (10 листопада 2022 року). Одеса: НУ Одеська політехніка, 2022. С. 107-109.
Короткий огляд (реферат): Капітал - це багатство, що використовується підприємством для його власного збільшення. Інвестування капіталу у виробничий процес формує прибуток підприємства. На думку Харчука С.А. «…питання спроможності виживання підприємства в сучасному середовищі, комерційний успіх і стійкий розвиток — буде залежати від ефективного управління капіталом, що має для підприємства важливе значення». В своїх дослідженнях Міщук Є.В. та Міщенко В.В. вказують, що «ефективна діяльність суб'єктів господарювання в України потребує управління фінансовими ресурсами, зокрема власним капіталом підприємства, яке повинно забезпечити основи для стабільного розвитку підприємства та його постійного зростання на ринку».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4462
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf484,83 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.