DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4373
Назва: Електротехніка та електроніка: практикум
Автори: Сакун М. М., Дяченко О. П., Москалюк І. В.
Теми: електротехніка, електроніка, практикум, обладнання та устаткування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 621.3 (075) Сакун М. М., Дяченко О. П., Москалюк І. В. Електротехніка та електроніка: практикум; за редакцією Сакуна М.М. Одеса, 2023. 290 с.
Короткий огляд (реферат): У практикумі викладено основні поняття і закони електричних кіл постійного та змінного струму, основні їх параметри, елементарні кола змінного струму з послідовно і паралельно зʼєднаними елементами R, L, C, принцип роботи трансформаторів, розглянуті основні властивості сучасних напівпровідникових приладів, електронних пристроїв мікроелектроніки автомобілів, їх принцип роботи та електричні характеристики, що допоможе студентам в подальшому вивчати дисципліни, в склад яких входить електротехнічне та електронне обладнання та устаткування. В практичній частині розроблені методичні вказівки до 9 лабораторних занять, які містять методику організації лабораторних занять, правила техніки безпеки на заняттях, та безпосередньо рекомендації студентам щодо підготовки до занять та проведення досліджень на занятті. Практикум розроблено на основі навчального посібника «Електротехніка та електроніка», методичних вказівок до лабораторних занять з дисципліни «Електротехніка та електроніка» з урахуванням робочої програми, які розроблені автором.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4373
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практикум Електро 23.pdf4,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.