DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4325
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ
Автори: Дідур Г. І., Яковлева К. І.
Теми: кадрова політика, система управління, заклади вищої освіти, науково-педагогічні працівники
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 331.108 Дідур Г. І., Яковлева К. І. Особливості формування кадрової політики в системі управління закладів вищої освіти. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 507-509.
Короткий огляд (реферат): Вища освіта Украйни знаходиться під впливом системної та інституційної динаміки, що вимагає необхідність змін. У таких умовах ЗВО доводиться знаходити рішення, що б дозволили їм зберегти себе як організацію, залишитися конкурентоспроможними та виконувати власну місію. Університет стикається з новою ситуацією, коли його керівництво неминуче починає мислити та діяти у категоріях ефективності, хоча адекватні механізми та форми управління таким «сучасним» університетом ще не розроблені і не осмислені. У центрі таких змін у вищій освіти, опиняються науково-педагогічні працівники; їх діяльність стає об'єктом впливу реформ, що проводяться у цій сфері. В таких умовах професорсько-викладацький склад закладів вищої освіти (ЗВО) сприймається як критично важливий, стратегічний ресурс.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4325
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дідур Г..pdf560,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.