DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4308
Назва: ІННОВАЦІЙНІ ПРЕПАРАТИ В СИСТЕМІ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
Автори: 
Богоміл В. С., Руідк О. Л.
Теми: інноваційні препарати, система сучасних технологій, вирощування пшениці озимої
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.87; 633.11 Богоміл В. С., Руідк О. Л. Інноваційні препарати в системі сучасних технологій вирощування пшениці озимої. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 429-431.
Короткий огляд (реферат): Пшениця озима (Triticum aestivum L.) головна зернова культура в Україні, яка одночасно забезпечує продовольчі, кормові та експортні потреби держави. Однак її пластичність та здатністю до формування високих і сталих урожаїв, за досить широкого спектру ґрунтових та кліматичних умов, необхідно посилювати елементами агротехніки, серед яких важливе місце займають препарати живильної дії. А тому ефективне виробництво пшениці озимої можливе лише за умови вдосконалення існуючих та впровадження новітніх підходів до технологій та окремих її елементів таких як підживлення посівів препаратами органічного походження із широким спектром впливу на рослину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4308
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рудік О..pdf437,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.