DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4294
Назва: ГЕОДЕЗИЧНИЙ МОНІТОРИНГ БУДІВЛІ ПОШКОДЖЕНОЇ РАКЕТНИМ УДАРОМ
Автори: Вихватнюк А., Фоменко В. А.
Теми: геодезичний моніторинг, пошкоджена будівля, ракетний удар
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 528:69.059.22:629.76 Вихватнюк А., Фоменко В. А. Геодезичний моніторинг будівлі пошкодженої ракетним ударом. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 332-335.
Короткий огляд (реферат): Геодезичний моніторинг представляє собою цілу сукупність процесів, які направлені на контроль і постійне спостереження за станом конструкції, як під час будівництва, так і після введення її в експлуатацію. Основна мета спостереження - це деформаційні процеси об'єкта. Ступінь деформації та інші показники досліджуються шляхом їх вимірювання. Ці вимірювання фіксуються, а потім обробляються і аналізуються. Моніторинг виконується по відношенню до ключових елементів конструкції. Це фундамент, інженерні споруди. Також моніторити можна не тільки елементи, але і повністю всю споруда. Що саме досліджувати і якими способами, визначається індивідуально для кожного об'єкта відповідним технічним завданням. Кожен з методів моніторингу передбачає застосування спеціального геодезичного обладнання, що відрізняється високою точністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4294
Розташовується у зібраннях:Фоменко В’ячеслав Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Геодезичний моніторинг.pdf604,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.