DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4278
Назва: USE OF ANTIOXIDANTS IN COMBINED FEEDS
Автори: Dudarev І. І., Umynskyi S. М., Tsapenko Y. O.
Теми: quality, compound feed, storage, antioxidant, indicator
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Dudarev І. І., Umynskyi S. М., Tsapenko Y. O. Use of antioxidants in combined feeds. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 283-285.
Короткий огляд (реферат): The feed production process involves the use of many components in the recipe, the content of which has a positive effect on the quality indicators of animal and poultry fattening. The shelf life and use of compound feed is limited in time due to the development of microorganisms and their vital activity, which leads to changes in humidity and temperature indicators, which in turn are catalysts for the acceleration of changes in the quality indicators of compound feed and its deterioration. Reduction of negative effects during storage of compound feed is achieved in various ways, including the use and addition of antioxidants to compound feed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4278
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudarev, Umynskyi.pdf565,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.