DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4264
Назва: РІСТ І РОЗВИТОК КОЗЕНЯТ ОДЕРЖАНИХ ВІД КОЗЕМАТОК РІЗНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ
Автори: Китаєва А. П., Слюсаренко В. С.
Теми: ріст і розвиток козенят, козематки, напрям продуктивності, козівництво, виробництво козячого м'яса та молока
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.371.64:593.136 Китаєва А. П., Слюсаренко В. С. Ріст і розвиток козенят одержаних від козематок різного напряму продуктивності. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: зб. мат-лів III Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 09-10 листопада 2023 р.). Одеса, ОДАУ. 2023. С. 218-219.
Короткий огляд (реферат): Не менш важливою галуззю тваринництва є козівництво, яке дає необхідну сировину для легкої промисловості та продовольство для нації. Основною продукцією козівництва є м'ясо і молоко. В даний час виробництво м'яса стає все більш поширеним, з підприємствами з виробництва козячого м'яса та молока. Основними джерелами їстівного м’яса кіз у всьому світі є м’ясо-молочні породи кіз, від яких отримують не тільки м’ясо, але й молоко. Ключовим методом збільшення виробництва м’яса кіз є збереження та цілеспрямоване розведення кіз. Тільки здорові, життєздатні тварини можуть бути високопродуктивними і максимально використовувати свій генетичний потенціал. Метою нашої роботи було визначення росту та розвитку козенят, одержаних від схрещування козематок зааненської, альпійської та корсиканської породи з козлом тогенбургської породи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4264
Розташовується у зібраннях:Китаєва Алла Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Китаєва А..pdf398,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.